lauantai 26. marraskuuta 2016

Marraskuun uusi laji

Tällä kertaa kuukauden laji ei jäänyt edes viime tippaan: ei ollut lähellekään viimeinen päivä - ainoastaan kuun viimeinen viikonloppu. Ja lauantaiaamupäivä on viikonlopustakin ihan alkutahteja. Erinomaisen ajoissa suoriuduttu siis.
Kössi Supersuunnistajan kanssa oli niin hauskaa (vaikka hävisinkin rökäletappion), että huvitti nyt marraskuussa tehdä jotain aika samanlaista. Tässä kuussa olisi ollut tarjolla kyllä joku parkour-tilaisuus ja kaveri vinkkasi taitouinnin kokeiluvuorosta, joka ei tosin sopinut aikatauluihini. Eniten vakavissani harkitsin jousiammuntaa. Mutta koska teki mieli palloilla, niin sitten palloiltiin. Tällä kertaa sulkien kanssa.

Otimme lopussa vähän videota, että sain kuvitukseksi ruutukappauksia.
Tässä minä syötän.

Olen pelannut lapsena "mökkisulkista" ilman verkkoa, mutta tämä oli eka kerta oikealla sulkiskentällä. Vuoron alussa kertasimme vähän sääntöjä Wikipediasta ja aloitimme lämppäilyn pallotelemalla kepeästi. Kun rogasta väsynyt ruumis oli hieman lämmennyt, oli aika taistella universumin mestaruudesta.

Supersuunnistaja onnistui taas liikkumaan elegantimmin kuin minä

Sulkis oli paljon tasaisempaa kuin kössi. Tällä kertaa en hävinnyt suoraan kahdessa erässä, vaan erät menivät Supersuunnistajalle 2-1. Erien lukematkin olivat ihan mukavan tiukat. Jos nyt muistan oikein, erät menivät 21-16, 19-21 ja 21-18. Johdin vikaa erää pitkään, mutta sitten sössin pari helppoa palloa ja aloitin syöksykierteen.

Vaikka tässä Supersuunnistajalta puuttuu pää, niin me olemme molemmat
sentään kohtalaisen urheilullisesti liikkeessä.

Kuten taisin viimeksikin todeta, tällainen pallottelu on tosi kivaa parisuhdepuuhaa. Mietin tässä ihan vakavissani ryhtyväni Esportin mailapelipuolellekin kohtuullisen vakituiseksi asiakkaaksi. Pitänee kokeilla vielä ainakin racket ballia (joka on melkein squashia, mutta helpompaa). Sulkis on kova kandidaatti sarjakortille, koska siinä onnistuimme olemaan tasaisia. Tahdon revanssin!

Svante on sulkapallokissa. Valitettavasti en saanut kuvaa siitä, kun se kanteli
saalistaan ylpeänä ympäri kämppää. Ja joo, meillä pitäisi imuroida. :D

Postauksen loppuun taas kertaus siitä, mitä sitä on tullut tänä vuonna oikein tehtyä:

Tammikuu: CXworks
Helmikuu: CrossFit
Maaliskuu: Luistelu hokkareilla
Huhtikuu: Ratsastus
Toukokuu: MOBO
Kesäkuu: Yksipyöräily
Heinäkuu: SUP
Elokuu: Pyöräsuunnistus
Syyskuu: World Jumping
Lokakuu: Squash
Marraskuu: Sulkapallo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti