perjantai 25. joulukuuta 2015

120!

Ohjelmassa oli tänään lepoa, mutta koska en ehtinyt tiistaina treenata ollenkaan, niin treenasinkin sitten tänään. Ensin poljin trainerilla tunnin ja sen jälkeen kipittelin porrastreeninä loput tämän vuoden portaista. Mitään nopeusennätystä en tehnyt, mutta onpahan edes joku tämän vuoden tavoitteista plakkarissa ja 120 portaat kahdeksanteen kerrokseen kivuttuna. Leuanvedoilla ei mene joulukuun massakauden jälkeen yhtä hyvin, joten eipä niistä sen enempää.

#joulukalenteri

Luulen, että Supersuunnistaja pääsee omaan tavoitteeseensa ja saa tänä vuonna kasaan enemmän kehonhuoltominuutteja kuin minä. Vaikka minä venyttelen yleensä kerralla enemmän kuin hän, on hän ollut kyllä säntillisempi hommassa kuin minä. Ja liikuntakiellon aikana minä pidin taukoa myös venyttelystä, vaikka ei ehkä olisi tarvinnut.

Viime sunnuntain suunnistus ei mennyt ihan putkeen tai kivutta, mutta suostuttelin Supersuunnistajan silti ilmoamaan meidän Loppiaisrogainingiin. Imperiumin vastaisku ei lähde sinne juoksemaan maratonin verran matkaa, vaan kokeilemme kävely-juoksu-yhdistelmää, jolla tällainen puolirampa huonokuntoinen möllikin voisi jaksaa liikkua vaikka 24 tuntia. Saimme nimittäin Vuorikiipeilijä M:n kanssa pöhkön idean lähteä ensi kesänä SM-rogainingiin Somerolle. Oli vaan jotenkin niin hyvä läppä päätyä taas suunnistamaan Somerolle, että piti ehdottaa. Ja Vuorikiipeilijä M meni ja innostui. Hupsista.

#joulukalenteri

Meillä on Akrobaatti H:n kanssa perinne, että teemme toisillemme aina joulukalenterit. Hänen kalenterissaan on tänä vuonna ollut hauskoja tehtäviä, joista osa on jäänyt minulta tekemättä joulukuun kiireissä. Suorittelen rästejä nyt sitten välipäivinä. Yksi tehtävä oli, että ota jouluisa kuva Miisusta ja Unskista ja postaa se kaikille nähtäväksi hashtagilla #joulukalenteri. Koska mediaa ei oltu mainittu, niin kuvitan nyt blogini tällä tehtävällä.

Meowy Christmas to you all!

Ps. Aion tässä ihanina  vapaapäivinä kirjoitella sen lupaamani vuoden yhteenvedon. Ajattelin kirjoittaa myös vähän ensi vuoden suunnitelmistakin. Menen nyt vain telkkarin ääreen odottelemaan parempaa inspiraatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti