maanantai 7. syyskuuta 2015

Insinööripornoa WRC2015:stä

Supersuunnistaja sai vihdoin piirrettyä heidän joukkueensa reitin reittihärveliin ja mitattua kokonaismatkan. Karttamittarilla saatu tulos oli 120 km. Mutta koska rullalla ei saa ihan tarkkaan kaikkia pieniä mutkia, on todellinen joukkueen taivaltama matka jotain 125 km luokkaa. Ihan kelpo vuorokausietenemä - varasinkin kun välillä piti suunnistaakin.

Tässä on kuva reittihärvelistä. Sen saa klikattua suuremmaksi. Jos kiinnostaa tuijotella enemmänkin reittejä, niin ne kaikki löytyvät täältä.Tässä vertailua varten vielä suunnitelma. Sori, jos kuva on vähän kehno. Ääsääs taitteli karttaa aika brutaalisti kisan tuoksinnassa. :)


Kielimuuri kiersi reittinsä myötäpäivään. Päivällä suunnitelmaa on noudatettu kivasti. Lamput he kuulemma systyttivät kartan oikeassa alakulmassa, missä on sininen vaihtoehtoviiva, Ja sitä sinistä viivaa he ovat sitten seuranneetkin. Se aiemmin mainittu öinen suopummi on rasti numero 90 keskellä alhaalla. Eli reittihärvelikuvassa se kohta, missä lukee +39. Reittihärvelin 25. rasti on rasti numero 60 ja 26. rasti on lohdutusrasti 31, joka ei kuulunut suunnitelmaan. Sen jälkeisellä tiepätkällä on lamput kuuemma otettu pois. Eli kartan alareuna on kuljettu yöllä. Lopussa on hieman oikaistu ja 94:n jälkeen onkin otettu rasti numero 22, sitten 58, jonka jälkeen loppusuunnitelma on taas pitänyt.

Loppuun vielä linkki reitin animaatioon, jos joku vaikka katselee mieluummin sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti