tiistai 18. marraskuuta 2014

Kahdeksan meni

Kokeilin eilen salilla aerobisen nylkyttelyn jälkeen, että paljonkos leukoja menee nyt. Meni taas se kahdeksan, mikä taisi mennä joskus alkusyksystäkin. Ja kasin jälkeen petti grippi. Tosin se yhdeksäs olisi aika varmasti jäänyt vajaaksi, niin ei huono pito jaksa harmittaa.

Nyt ajattelin aloittaa taas jonkun leukailuohjelman. Näitä 20, 30 ja 50 leuan ohjelmiahan on netti pullollaan. Eiku valkkaamaan siis. Aiemmin olen käyttänyt tätä ohjelmaa. Siinä tahti on tuntunut olevan niin kova, etten ole ikinä onnistunut kehittymään sen mukana ja olen joutunut uusimaan viikkoja, koska sarjat eivät vain mene. Siksi tämä vaikuttaa paljon paremmalta systeemiltä: siinä on joka rundin jälkeen testi ja jatketaan sitten sen mukaan tietyllä tasolla.

Tässä mä leuattelen leuatuskuningatar-Rahkamuijan (koska halusin
fanikuvaan) ja Lassen eli Kauramoottorin kanssa Ratareidessä
Suomen märässä suvessa. Kuvan otti Jaanaban Härre,

Ääsääs on taas treenannut ohjelmalla, jossa tehdään leukoja sekä myötä- että vastaotteella. Siitä ei ole valitettavasti tarjolla linkkiä. Myötäote sopisi paremmin uimarille, joten siksi tuollainen ohjelma olisi kamalan järkevä. Mutta mun tavoitteena oikeasti on saada ne 10 leukaa vastaotteella vielä tämän vuoden aikana. Joten ehkä pitäisi keskittyä siihen?

No, onneksi menen salille vasta huomenna, niin ei just nyt tarvitse päättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti