sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mitäs sitten?

Mun HeiaHeiassa lukee tavoitteena Tahko Triathlon 2014. Se muuten meni jo viime viikonloppuna. Mitäs sitten tavoteltaisiin? Jotain pieniä ideanpoikasia mulla on jo...

Ensinnäkin tuli luvattua tuossa vuodenvaihteessa leuanvetohaasteen lisäksi, että vedän 10 leukaa ja nostan oman painoni penkistä. 10 leukaa sain jo helmikuussa, mutta enpä saa enää. Ajattelin, että voisin toistaa homman joskus loppuvuodesta. Ja silloin pitäisi sitten nostaa se oma painokin penkistä, kun sitä ei ole vielä tullut tehtyä. Eli nyt voisi koettaa vähän podailla ja samalla ehkä karsia tuota elopainoa muutaman kilon, niin ei olisi niin kamalasti nostettavaa! :)

Tämä pikkutyttö jäi kiinni Mikko Leppilammen
herkkupepun tsiigailusta Tahkolla. :) 

Kun olimme Lapissa ultrajuoksuttamassa Supersuunnistajaa Ylläkseltä Hettaan, näin yhden Maratonpyöräilyn vauhtiryhmän tulevan ekan päivän majapaikkaansa. En ollut ennen kuullutkaan moisesta tapahtumasta, mutta idea pyöräilystä Kilpisjärveltä Tornioon kahden päivän aikana kuulosti kivalta. En ole varma, lähdenkö Maratonpyöräilyyn vielä ensi kesänä, mutta ainakin ennen kuin olen 40 (ja sitä olen tammikuussa 2018). Ensi kesänä voisi ottaa tavoitteeksi paljon pyöräilyä ja pyöräilytapahtumia kuiten vaikka Pirkan Pyöräily, jossa en ole vielä ikuna ollutkaan.

Meillä kotona onkin tsiigailtu pulujen perään.

Tuli muuten ilmottauduttua Team Elina Jouhkin kautta Tour de Helsinkiin ensi viikonlopulle, vaikka parin vuoden takainen TdH-kokemukseni ei ihan jeejee ollutkaan. Ovat kuulemma porrastaneet lähtöä, ettei se alkuryysis ole niin paha. 2012 minua ahdisti ainakin Leppävaaraan asti, kun joka puolella oli liikaa koikkelehtivia pyöräilijöitä. Harmittaa, kun TdH:lla ei poljeta yhtenä kimppana kuten Team Elina Jouhki teki Girolla. Mutta meitä onkin ilmonnut TdH:lle paljon vähemmän kuin Girolle.

Team Elina Jouhkin oma keräys Syöpäsäätiön sivuillahan on täällä. Käykääs osallistumassa! Enää ei puutu paljoa tavoitteesta. :)

4 kommenttia:

 1. Pirkan pyöräilyä kyllä suosittelen, se on semmonen mukava tapahtuma missä voi ajaa täysiä tai sitten ihan rennosti madella. =)Mää meen ehkä ensi vuonna siihen pidemmälle matkalle joka on jotain 217 km. =D Hui.

  Hauska toi leppilampikuva.

  VastaaPoista
 2. Se 217 km olisi munkin vaihtoehto, jos sinne tulen. Se olisi sellainen tarpeeksi pitkä matka, että jaksaa täältä asti sinne lähteä. Tirriäismatkoja on täälläkin.

  Katselin kaverin ottamia kuvia tänään läpi, että löytyisköhän musta vielä ok kuvia. Mutta löytyikin jotain parempaa. :)

  VastaaPoista
 3. Zomg, ei ihme, että tsiigas tota pehvaa. Wow.

  VastaaPoista
 4. Ettei menisi ihan esineellistämiseksi, niin kerrottakoon, että tuolla pepulla triathloonattiin aikaan 6:05:29.

  Pitihän tässä nyt vielä sitten verrata itseä Mikkoon: Minä uin hitusen nopeammin (uinnissa hartiat ovatkin peppua suuremmassa roolissa), pyöräilin kovempaa, mutta Mikko taisi juosta mun ohi ilman, että huomasinkaan (eli en katsele miesten pyllyjä!!), koska hän pieksi mut siinä puuhassa melkein puolella tunnilla.

  VastaaPoista