perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pink Wheels

Nyt ne ovat täällä! Mun höyhenenkevyet kisakiekkoni! Koska fillarini maksoi vain 1500€, en viitsinyt törsätä pelkkiin kiekkoihinkaan tonnia. Siksi hankin sopuhintaiset, mutta kuitenkin puolet vanhoja kiekkojani kevyemmät Cosmic Elitet.



Hankin niihin tulevaisuuden varalle mustat renkaat, mutta tälle kesälle tilasin pinkerot. Ihan kokopinkit eivät renkaat ole, mutta close enuf. Kyllä näillä #TeamElinaJouhkia edustetaan! Vielä viikonloppuna en uusia kiekkoja korkkaa, koska Darby Thomaskin sanoo, että treenit pitää ajaa raskailla kiekoilla. Koeponnistan ne kuitenkin ensi viikolla jo ennen viikonlopun kisaa.



Renkaiden lisäksi postissa saapui tänään myös Team Elina Jouhkin käsinauha. Se on luonnollisesti yhtä ihkupinkki kuin renkaatkin, mutta sen lisäksi myös herkkää pitsiä! Käsinauhnan meinasin pukea jo huomenna, kun menen Kuusijärvelle toimitsemaan.



Hieman esteetikon silmää kirvelee se fakta, että sekä fillarini että triathlonpukuni ovat puna-valko-mustat. Pinkki ja punkku eivät ole ihan ihanin väriyhdistelmä. Mutta tämä onkin hyväntekeväisyyttä eikä mitään kauneuskisailua! Pitää vaan mennä niin lujaa, ettei kukaan huomaa mun riiteleviä värisävyjä. :)

Tsemppiä kaikille huomisen kisaajille!

3 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama väriongelma! Miten tästä pääsee yli? Hieno on kyllä se hihanauha ja sun uudet kiekot!

    VastaaPoista
  2. Anna: Kiitos!

    Pia: Mä en tosiaan keksi muuta kuin sen, että ajaa niin lujaa, ettei kukaan huomaa. :)

    VastaaPoista