tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ratareisi 2014

Juhannuksena muuten poljettiin polkupyörällä. Paikkana oli Alastaron moottorirata, seurana melkein 60 muuta hullua ja tapahtuman nimi oli Ratareisi.

Mun piti kirjoitella kauheasti juttua, mutta koko ilta meni videota väsätessä. Ja videoistakin auringonlaskun sisältänyt osa katosi, kun kamerasta loppui akku. Höh. Mulla on kyllä niin peikkomainen flaksi tän kameran kanssa... Toivottavasti liikkuva kuva kuitenkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Minä poljin vain 84 kierrosta eli 224 km enkä tällä kertaa saavuttanut Ratareiden uljasta arvonimeä. Siihen olisi tarvittu 100 kierrosta. Syytän myöhäistä alottamista (4h myöhässä eli klo 16) ja huonoa säätä (piti polkea yölläkin, mutta alkoi palella varpaita ja meninkin saunaan). No, jääpähän jotain hampaankoloon ja pitää tulla uudelleenkin!

Kiitos paljon järkkäreille eli Rahkamuijalle ja Jaanaballe miehineen. Aivan loistava tapahtuma! Toivottavasti se vaan kasvaa ja paisuu!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että teit Ratareisi-elokuvan! Pakotan ens vuonna jokaisen ajajan tekeen videon, kun näitä on niin kiva kattoo. :D

    VastaaPoista
  2. Mulla olisi vielä pari tuntia lisää raakamatskua tarjolla. Voin pistää jakoon, jos iskee kamala tarve katsella asfalttia. :)

    Jos kamerapäiset saisi ensi vuonna enemmän Teho Sport -patukoita tai muuta erikoisen upeeta lisäetua?

    VastaaPoista