maanantai 16. kesäkuuta 2014

Niin ja se loppuaika...

Jäi edellinen postaus vähän vajaaksi. Hupsista. Kirjoittelin, että nousin pyöräilyssä viidenneksitoista ja että mut ohitettiin juoksussakin. Mutta että ei olisi nyt epäselvää, niin olin siis maalissa 16. Meidän sarjassa oli 37 naista, joten pääsin tavoitteeseeni eli olin puolivälin paremmalla puolella.

Ajatkin voisi varmaan julistaa. Kello pysähtyi maalissa aikaan 3:04:49 eli en alittanut kolmea tuntia. Syytän pidempää pyöräilymatkaa (44 km) ja sitä uskomatonta tuulta. Mutta tuo ei siis haittaa. Ihan hyvä mieli kisasta jäi, koska pyöräily ja juoksu kuitenkin menivät hyvin.

"Tää on niin siistii!"

Mun aikani tarkemmin:

  • Uinti 32:55 (sij. 24.)
  • Pyöräily 1:31:53 (sij 11.)
  •  Juoksu 56:08 (sij. 23.)
Eli ilman pyöräilyä olisin ollut ihan susipaska. Onneksi triathlonissa on pyöräilyä! Tuloksia voi pällistellä ChampionChipin palvelusta.

Pyöräilystä on eniten kuvia, joten lisää maantietä, olkaa hyvät!

Vertailin vauhtejani myös viime vuoden Vantaa triathloniin. Vaikka uinti tuntuikin menevän huonosti, oli vauhtini nopeampi kuin Vantaalla. Pyöräily oli aika samoissa, mutta se tuuli... Juoksu meni tosi paljon (tai no, minuutteja sentään) paremmin, vaikka olenkin treenannut juoksua nyt aika vähän. Onneksi se vähäinen tatsi pysyy yllä tällä vähälläkin treenillä. Polkujuoksu on påp. Kun osaa juosta poluilla, niin teillä suorastaan liitää.

Tästä on hyvä jatkaa Hollolaan - missä sitten saakin juosta taas poluilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti