maanantai 12. toukokuuta 2014

Springin tulokset

Ei oltu ees viimeisiä! Oltiin kolmanneksi viimeisiä! Yksi joukkue oli oikeasti meitä hitaampi ja toiset eivät olleet viitsineet hakea yhtä rastia. Tuloksia voi pällistellä tuolta.

Valmiina lähtöön!

Supersuunnistaja analysoi suoritustamme siten, että emme olleetkaan juoksussa huonoja, vaan pyöräilyssä. Ja niistäkin ensimmäisessä maantieosuudessa emmekä siinä teknisessä metsäosiossa, missä  minä vedin väsyneet kilarini.

Siellä mäen päällä, mistä otin maisemakuvan

Eli alussa tuli lähdettyä vähän liian säästellen ja hiljaa. Tämä johtui varmaan siitä, että lähdimme hakemaan ekaa rastia ensin väärältä puolelta jokea, ja siksi jäimme muista jälkeen emmekä saaneet kiritystä.

Kuin lintu langalla

Kaksi voitettua sekajoukkuetta tarkoittaa, että Team Elina Jouhki saa lisää massia! Keksinpä nimittäin sellaista, että tuuppaan keräykseen aina lisää rahaa, kun pääsen kisoissa tavoitteeseeni. Multisportissa jokainen voitettu sekajoukkue tarkoittaa aina kassan kilahdusta. Triathlonin olympiamatkalla ajattelin päräyttää pätäkkää tiskiin jokaisesta minuutista, joilla alitan kolme tuntia. Viime kesänä kokonaisia minuutteja tuli nolla, mutta kolme tuntia sentään alittui, joten nyt tahtoisin niitä minuutteja edes muutaman. Maastomittelöt, maastotriathlon ja Tahkon puolimatka ovat vielä kalibroimatta pankkitilin kanssa, mutta enköhän minä niihinkin jotain virstanpylväitä vielä keksi...

Pirtsakka loopupulahdus. Onneksi Supersuunnistaja ei pieraissut. :)
Eilen kävin Esportissa tekemässä vähän juoksutekniikkaa lämmittelyksi ja venyttelin päälle. Tänään ajattelin ihan vain lepäillä. Huomenna on onneksi hieronta, koska jalat ja varsinkin äässi ovat edelleen jumissa.

Kuvat: Liisa Paakkanen

3 kommenttia:

 1. Hyvä että tuli kuva tosta levyn kanssa uiskentelusta. En nimittäin tajunnut mitään edellisestä selostuksesta. :D

  Mun pitäisi varmaan käydä hierojalla taas kerran. Niin rasittavaa vaan etsiä joku, kun ei ole mitään tietoa, kuka olisi hyvä. Groupon on täynnä wellness-hierontamainoksia, mutta mä en halua mitään rentoa läpsyttelyä pilipalimusiikin soidessa.

  VastaaPoista
 2. Mitä? Eikö styroksilevyn kanssa uiskentelu olekaan kansanurheilua ja kevään uusi trendilaji? :)

  Ja joo, rentouttava spa-hieronta on yhtä tyhjän kanssa, jos yhtään urheilee. Onkohan urheiluhieroja ihan kansainvälinen ammattinimike? Ja mitäköhän se on ranskaksi? :) No, sellaiset on joka tapauksessa ainoita hyviä hierojia.

  VastaaPoista
 3. Näköjään "massage sportif" löytyy. Ei tietoa onko sama, mutta kokeilenpa, josko sillä onnistaisi...

  VastaaPoista