maanantai 2. syyskuuta 2013

Suunnitelmat uusiksi

Oon tässä sellasta tuumaillut, että en meniskään tuonne Espoon rantapuolikkaalle. Se kun on vaan viikkoa ennen X-kaatoa, niin eihän siitä palaudu erkkikään. Ja mä en ehdi maaliin ja nätiksi ennen kuin pitää lähteä sitsaamaan. :)

Mutta tuli uhottua tälle vuodelle tavoitteeksi puolimara, niin kai sellanen pitäisi kiskasta. Ensi viikonloppuna olisi Vuosaarijuoksu ja seuraavana Kaisaniemen juoksu. Ovat molemmat vielä paljon pienempiä tapahtumia kuin tuo Espoon kansanryntäys, mikä on vaan hyvä juttu. Musta on näin vanhemmiten tullut joku erakkoluonne, koska musta on kivempaa urheilla sadan kuin tuhannen ihmisen kanssa. Ja halvempiakin ovat.

Tällä kertaa en kuvita kissoilla, vaan Nuuksio Classicin lähdöllä

Vuosaarijuoksu menee vaan mun ekojen uimatreenien kanssa päällekkäin, ja vähän arveluttaa, että mahtaakohan nämä koivet aueta ensi lauantaihin mennessä. Mun virallinen tavoite on vain kokeilla, että pystyykö näillä polvilla juoksemaan puolimaratonin. Se on siis mun edellytys, ennen kuin annan  itselleni luvan ilmottautua triathlonin puolimatkalle. Mutta jos nyt yhtään itseäni tunnen, niin tietty se kilpailuvietti iskee päälle, ja huomaan jossain vaiheessa yrittäväni 2h alitusta. Tai ainakin koetan parantaa muinaista puolimara-aikaani, joka on 2h 15 min. Joten kai se olisi ihan kivaa olla kuosissa. Sunnuntai 15.9. on vaan yhden kivan tyypin synttäripäivä. Tosin on kuulemma ihan ok, että meen juoksee. En vaan tiiä, että uskonko. Vaikka onhan se yleensä just noin kiva, että vois oikeesti ollakin.

Huomenna olisi vika päivä ilmottautua sinne Espoon puolikkaalle ennen kuin hinta nousee. Se kyllä taitaa tulla skipattua tyylikkäästi. Viimeistään torstaina pitäisi sitten valita noiden kahden muun väliltä. Onkos kellään kokemuksia Kaisaniemestä tai Vuosaaresta? Kaisaniemestä saa ainakin kivan, punaisen paidan. Kiva tyyppi kertoi niin. :)

Tää oli viimeisiä hetkiä, kun muut näkivät
voittaja-Monosen selän. Se on toi musta tossa keulilla.

Tuo puolimaratavoite on kummitellut takaraivossa koko kesän, mutta tulihan sitä luvattua tammikuussa muutakin. Kerrataas:

 1. Nostan penkistä oman painoni. Ainakin kerran.
 2. Teen vähintään 10 leukaa.
 3. Triathlonin olympiamatka alle 3h.
 4. Giro d'Espoo koko matka 28 km/h -ryhmän mukana.
 5. Juoksen puolimaran. Ja edellistä ennätystä voisi parantaa.
 6. Juoksen kympin ennätykseni. Ainakin alle 55 min, mieluiten alle 50 min.

Ykkönen ja kakkonen ovat unohtuneet täysin. Hoplaa. Parhaillaan kevättalvella leukoja taisi mennä 9. Nyt menee varmaan jotain neljä. (Joo, meni. Kävin koklaamassa.) Voisihan sitä ottaa vaikka sen 20 pull ups challengen taas ohjelmaan, kun on leuanvetotankokin saatu jo viriteltyä himaan. Pitäisi ehtiä saavuttaa nuo molemmat vielä syksyn aikana. Tarttee vaan jonkun samaan aikaan salille, että voi koklata tota maksimia nyt.

Viuh vaan, ne menee metsään!
Kolmonen, nelonen ja kutonen ovat done. Alle 3h on triathloonattu kahdesti, ja Girolla otin 28 km/h -ryhmästä jopa irti satasen paikkeilla. Eli oikeestaan en totellut haastetta, mutta ehkä nopeampi saa olla. Kohtaan kuus uus enkka on tehty kahdesti ja molemmilla kerroilla alitin sen 55 min ja ylitin 50 min. Mutta onneksi marras- ja joulukuussa vielä ehtii kympitellä, niin voin sitten alittaa sen 50 minuuttiakin.

Eli syksyn teema taitaapi olla juoksulla maustettua bodausta. Mutta kun vaan osaisi valita tapahtuman, missä juoksee...

2 kommenttia:

 1. mites nouxtreme 13.10.?

  VastaaPoista
 2. Muuten voiskin, mutta oon tuolloin muilla mailla vierahilla. Mulla kyllä sydän palaa polkujuoksulle, joten pakko sitä on tässä alkaa harrastaa.

  VastaaPoista