keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Oho, ilmosin (ja triplana vielä)!

Nonni. Nyt on ilmottu loppuihinkin syyskuun tapahtumiin. Puolimaratoniksi valikoitui Kaisaniemi, koska synttärisankari supersuunnistaja sanoi, että voisi tulla mukaan juoksemaan. Minä sitten ilmoitin itseni lisäksi hänetkin ja annoin puolimaratonin synttärilahjaksi. Paljon onnea vaan!

Toiseen tapahtumaan ilmottautumisen oikeasti hoiti supersuunnistaja. Mutta nyt hän sitten vuorostaan ilmoitti mut mukana. Tapahtuma on X-kaato eli Suomen vanhin ja pimein multisportkisa.

Pimeässä rastilla viime vuoden X-Kaadossa

Kolmas juttu ei ole kisa, vaan Mirjamin vinkkaama fillaritestailu. Ilmosin aamu kympiksi, mikä vähän jänskättää, koska edellisillaksi on tiedossa humppausta teekkarien kanssa. Ja senhän tietää, mitä niissä kinkereissä tuppaa käymään... Viime vuonna olin tosin sitsailemassa vähän vastaavasti aamuneljään, ja seuraavana päivänä menin urheasti maastopyöräilemään. Tosin vasta iltapäivällä... Nyt on varattuna  kaksi maantieratsua ja yksi täysijousitettu maastofillari. Pitänee varmaan bookata iltapäivälle taas R&A-leffa ja hampparin syöntiä. Missä on Helsingin parhaat kasvis- tai kalaburgerit?

Syyskuun jälkeen voikin sitten ottaa rennosti, viettää ylimenokautta, käydä luovuttamassa verta ja vahvistamassa kulmien kestopigmentointeja. Mutta vielä tämä kuu sykitään. Kunhan nää pohkeet vaan aukeaisivat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti