lauantai 7. syyskuuta 2013

Pakkolomaa

Tälle viikolle tulikin sitten otsikon mukaista toimintaa, kun flunssa iski keskiviikkona. Silloin oli jo hassu olo töissä, ja jätin säbätreenit väliin. Torstaina en jaksanut enää mennä toimistolle, vaan yritin etätyöskennellä puolisen päivää, minkä jälkeen luovutin ja menin nukkumaan. Ja samaa puuhaa harrastin koko perjantainkin. Tosin viime yönä ei sitten nukuttanutkaan.

Väliin jäi säbätreenien lisäksi yksi aamulenkki, sali, seinäkiipeily ja tänään vielä eka HelTrin uimatreenivuoro. Ää-ä! Mutta pakko tässä on taukoilla, koska ensi viikon viikonloppuna pitäisi juosta köpsyttää 21 km ja metrit päälle.

Pupulla on plehat

Mutta tauti ei estä ostamasta lisää sporttigearia. Supersuunnistaja tilasi itselleen TYRiltä uimalaseja, ja kun minä näin nämä kuvassakin olevat riemunkirjavat yksilöt, jotka olivat vielä alessa, niin en voinut vastustaa. Ja kyllähän tyttö nyt aina varalasit tarvii. Nää on kaikessa riemunkirjavuudessaan niin hirveet lasit, että nää on jo mageet!

2 kommenttia:

  1. Toi kuva on rikki ja nyt jäi ihan kipeesti vaivaamaan, mimmoset lasit tilasit!

    VastaaPoista
  2. Bloggerin on rikki. Muissakin blogeissa on ollut samaa ongelmaa. Meillä kuva näkyy useammalla koneella. Mut lasit on nää http://www.big5sportinggoods.com/product/swimming-gear/478242-264691/special-ops-polarized-swim-goggles.html

    VastaaPoista