keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Yksi, kaksi, kolme...

Käytän tässä puhelinpalaverin hyödyksi ja bloggaan. Hurjaa moniajoa: osaan kuunnella ja kirjoittaa samaan aikaan.

Olen laskenut tällä viikolla ahkerasti. Lasken sekä kehonhuoltoon käyttämiäni minuutteja että tekemiäni leuanvetoja. Otin punttissarjojen lisäksi jos en nyt tavaksi niin ainakin tavoitteeksi vedellä jokaisen urkkasession jälkeen ja joskus muutenkin kotitangolla ainakin yhden sarjan leukoja.

Kehonhuolto on ollut vain venyttelyä, mutta sitä on kertynyt plakkariin jo 39 minuuttia. Ja illalla spinun jälkeen venytään lisää. Ei se 5-10 mintuutin pikainen venyskely nyt oikeasti niin haastavaa ole edes joka ilta. Ja näemmä, kun vähän ottaa homman asiakseen, niitä minuutteja kertyy helposti enemmänkin.

Leukoja olen kiskonut seuraavasti:
ma 5+5 (aamulenkin ja säbän jälkeen 1 sarja)
ti 6 + 5 (aamulenkin jälkeen ja illan päätteeksi)
ke 5+5+5+3+3+3 (salilla kolme sarjaa vasta- ja myötäotteella)

Kippileukailu masentaa pahasti (ja sattuu kämmeniin). Ja ne paremmat salihanskat olivat kaupasta loppu, kun lopulta päätin jahkaamisen. Ei pitäisi jahkata, vaikka onkin luvannut itselleen, ettei osta lisää urheiluvarusteita. Ainakaan ennen kuin on ostanut uuden auton. Mutta koetan jaksaa nöyryyttää itseäni niiden kippileukarimpuilujenkin kanssa edes kerran viikossa. Tällä viikolla se kerta lienee perjantaina.

Olen muuten taas kyllästynyt punttisohjelmaani. Taidan kehitellä taas jotain uutta tai ainakin vaihtaa jonkin liikkeen. Mutta siitä lisää toiste.

3 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä on kippileukailu?

    VastaaPoista
  2. Mitä? Eksä lue mun blogia? :) Oon nimittäin postannut aiemmin valaisevan videon asiasta. Mutta homma selviää silläkin, että googlaat "kipping pull ups". Ne on tollasia crossfitin tosi nopeita ja hitusen heijaamalla huijattuja leuanvetoja.

    VastaaPoista
  3. Luen luen, mutta ei näköjään ole jäänyt mieleen. :) Näköjään ton näkösiä mitä armeijaleffoissa merijalkaväen tyypit treenaa.

    VastaaPoista