sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntai

Tällä viikolla eivät treenit menneet ihan suunnitelmien mukaan. Kuten jo maanantaina totesin, jäi sille illalle suunniteltu spinning spinnaamatta. Ja koska en tänäänkään sellaiseen kyennyt, niin tällä viikolla spinua tuli vain yksi kerta. Elämä ja työelämä ovat pitäneet minua tällä viikolla sen verran kiireisenä, että viikon aamu-uintikin jäi väliin - mutta onneksi olen kohta sentään lähdössä HelTrin uintivuorolle. Koska perjantaina menin sika aikaisin töihin ja skippasin salin, niin vapaapäiviä tuli tälle viikolle kaksi: perjantai ja lauantai. Eli varsinkin loppuviikko on ollut aika keveä. Juoksua ja hiihtoa tuli kolme kertaa, pyöräilyä kerta, säbää yksi peli, salia kerta ja tänään tosiaan hankitaan vielä se yksi uintikerta. Jumppailtua on tullut tällä viikolla näemmä 6h 42 min. Ja tunteroinen tulloo vielä lisää. Mutta aika vähäistä silti. Voisikin siksi koettaa, josko saisin ensi viikosta tehtyä kovan.

Vaikka mulla oli tänään koko päivä aikaa, niin en saanut mentyä tekemään mitään kovin urheaa. Harkitsin spinningiä, hiihtoa ja lenkkeilyä, mutta lopulta kävin vain kävelyllä. Vaikka luonnossa käveleminen onkin todella siistiä, niin minä tykkään sunnuntaikävellä myös pientaloalueilla. Tästä ihan mun hoodeilta alkaa tosi kiva sellainen, koska sitä ei ole rakennettu mitenkään kerralla kaikkia taloja, vaan talokanta on hyvin monimuotoista. Ja se on musta just hauskaa, kun pilkotuilla tonteilla on vieriviesessä rintamamiestalo ja uusi kivitalo.

Iloisen sininen puutalo kävelyreitin varrelta
Sain triathlonkirjan lainaan, ja aloitinkin jo sen lukemista. Tosin eka lukukerta päätyi päikkäreihin. Nyt kirja on varattu, koska sen päällä makaa kissa. En malttaisi lukea yhtään alkuosaa, missä puhutaan lajitreeneistä - haluaisin heti päästä siihen treeniohjelman suunnitteluosioon. Mutta ehkä ne pohjatkin kannattaa lukea.

Ai niin, tällä viikolla olen päässyt kehonhuollossa nipin napin tavoitteeseeni eli olen pilatesrullannut ja venytellyt yhteensä 1h 5 min. Ajattelin vielä uinnin jälkeen venytellä lisää. Leukoja olen vetänyt niitäkin vähän - ja vielä seonnut laskuissani. Luulisin, että niitä on tehty 34-39.

Mutta nyt pitää pakata kassi ja lähteä uimaan.

2 kommenttia:

  1. Hei Minttu! Taidettiin olla eilen samoissa uintitreeneissä. Sulla on kiva blogi! Kiva lukea sun suunnistuksista.

    VastaaPoista
  2. Siltähän näyttää. Pitääkin tutustua sunkin blogiin. :)

    VastaaPoista