perjantai 6. tammikuuta 2012

Uutta nahkaa ja uusia suunnitelmia

Silläkin uhalla, että blogista meinaa tulla toisen asteen palovamman epikriisi, niin pakkohan sitä on juhlia, että minulla on taas iho vasemmassa jalassa. Jee! Ja oikeassakin jalassa on jo ehjät varpaat. Jee! Oikea jalkapöytä kasvattelee vielä. Kuvia en laita, koska voisi heikompia hirvittää.:P

Ei panna rumia jalkakuvia. Pannaan söpöjä jalkakuvia

Jalkojani katsellessani (kuiva, vaurioitunut iho on nätisti palkeenkielillä, ja jalat punottavat, ovat ruvella ja muuta supersöpöä) en voi mitään sille, että mieleeni tulee lukioaikainen kesämieheni Kimmo, joka kerran kauhisteli, kuinka rumat varpaat minulla on (koriskengät hautovat niitä aika tehokkaasti, mutta en minä nyt sentään balleriinajaloille pärjännyt). Voi, Kimmoseni, näkisitpä minut nyt! :)

Mutta sitten keskenkasvuisista miehistä mukavampiin asioihin, eli personal rainerin suunnitelmiin pääni menoksi. Me teimme Jukan kanssa alunperin puolen vuoden diilin. Tarkoitus oli olla 2kk peruskuntokaudella ja parantaa liikkuvuutta, 2kk kasvattaa voimaa ja sitten treenata vielä maksimikestävyyttä 2kk. Peruskuntokausi vähän venähti. Sitten tämä toinen kausi on mennyt vähän saikkuloidessa, joten sekin venähtänee, joten koko setti venähtää. Sinänsä en usko, että Jukalla on ravintopuolessa enää kauheasti paimennettavaa, mutta ihan mielelläni kokeilen, millaisen kolmannen ohjelman (happotreenejä, aktiivista palautusta ja salilla alle viiden toiston sarjoja)  hän minulle keksii. Sittenhän minulla on kaikki kolme erilaista ohjelmaa plakkarissa, ja voin alkaa rytmittää niillä elämääni hautaan asti. Sounds like a plan.

Söpöjä varpaita, ettei tule kellekään paha mieli

Mutta palataan vielä jalkoihin: Jukka ohjeisti myös siinä, kuinka iho uusiutuu vauhdilla. Reseptiä on kuulemma kokeillut jo hänen veljensä, joka meni polttamaan naamansa höyrystyneessä bensassa (eli osaa ne muutkin). Velipoika vältti ihonsiirron kuulemma nauttimalla MSM:ää, sinkkiä ja C-vitamiinia. Minä syön jo MSM:ää parantaakseni polvieni rustoja ja C-vitamiinia keuhkotaudin jälkimainingeissa. Piti eilen hakea Lifestä sinkkiä, mutta unohdin. Haen huomenna.

Ja nyt lähden salille tekemään saman treenin kuin tein sen surullisen kuuluisan kinkunpaiston lomassa. :)

//EDIT: Huomasin juuuri tässä päivä postauksen jälkeen siteitä vaihtaessani, että oikeassa jalassakin on iho! Eilen kutittikin ihan sikana. Vähänkö mä meen ensi viikolla uimaan!


Kuvat weheartit.com:sta kuten aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti