perjantai 9. syyskuuta 2016

Nyt se lähti

Onneksi olen vähän aikaansaamaton ihminen, En ole esimerkiksi saanut lähetettyä palkintopatukoita Australiaan. Tämä on siis hyvä asia, koska Australia ei ole enää oikea osoite suuren kynsiveikkauksen palkinnolle. Sillä eilen illalla venytellessä , huomasin, että kappas:


Kynsi lähti sittenkin! Venyttelyn (ja kuvaamisen) jälkeen leikkelin kynnen veks, koska tuollainen heiluva versio tarttuu helposti sukkiin sun muualle. Kynsi 2.0 oli jo kasvamassa kynsinauhan tuntumassa.

Viimeinen niitti kynnelle näemmä oli varvasystävällinen yhdistelmä kiipeily + yösuunnistus. Kävin viime viikolla kiipeilemässä ensmmäisen kerran moneen kuukauteen ja lähes pelkäsin seinällä kiikkuessani. Eilen draivia alkoi jo löytyä. Suunnistuksen draivi suutautui puolestaan poluilla eestaas kirmailuun, kun pummasin rastia 4 varmaan vartin. Onneksi otettiin lyhyt rata, niin ei mennyt ihan koko yötä.

Mutta voittaja ei tosiaan enää ole Anna vaan armas rogaining-tyttöystäväni. Palkinto toimitetaan, kun mennään taas joku päivä suunnistamaan yhdessä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Just valitit, kuinka pläski oot ja nyt juhlit, kun saat suklaata. No, kyllä ne pummatessa palaa. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihmettelinkin, eikö mun varpaat oikeesti aiheuta kellekään etomisreaktiota. :D

   Poista