tiistai 10. toukokuuta 2016

Polkujuoksua ja uintienkka

Tänään juostiin Espoon keskuspuistossa pieni polkujuoksukisa. Lähtöviivalla oli perinteinesti koko ryhmä rämä eli molemmat HiQn äMMät featuring kiintiömies Supersuunnistaja. Matkaksi luvattiin noin 11 km. Todellisuus vaihteli pummien määrästä riippuen. :)

Tytöt lähtöviivalla ihan valmiina

Homma lähti heti kättelyssä käyntiin loistavasti, kun kisakansa ryntäsi väärälle polulle. Maaliintulopolku näkyi lähtöön (joka oli myös maali) paremmin kuin starttipolku, joten päädyimme kiertämään reitin väärään suuntaan. Tästä luonnollisesti seurasi, että reittimerkit eivät olleet joka paikassa ihan optimisti, ja reitillä pummasi yksi jos toinenkin.

Ainoa heilahtamaton juoksukuva tuli otettua ennen kaatumista,
kun Milka on vielä peesissä. Sitten se meni ohi.

Minä otin jo ennen pummailua vähän parempaa tuntumaa kisareittiin ja kompuroin heti 1,3 km kohdalla. Mutta se jäi kaikkien yllätykseksi ainoaksi kaatumisekseni. Myöhemmin masensin itseäni vain pummailemalla. Vaikka en minä ollut edes pahin eksyjä: kärki juoksi kuulemma jopa kilometrin ylimääräistä. Minulle lisämetrejä kertyi vain muutama hassu sata.

Vahingossa napattu taidekuva :)

Polkujuoksu tuntui melkoisen raskaalta, mutta en minä enää kauhean rasittunut voi viime lauantaista olla. Uin nimittäin eilen taas uuden enkkani 30 minuutin uintitestissä. Enkä saanut siihen edes yhtään vetoapua, koska olin selkeästi nopein meidän radallamme. Taisin ohittaa kaikki muut ainakin kierroksella. Viereisellä radalla uitiin enemmän minun tahtiini, ja nyt spekuttelenkin, olisinko päässyt siellä 1600 metriin. Nyt tulokseni oli 1570 m.

Maalisuoralla sai juosta pätkän ihan isoa baanaa

Jos tämän päivän juoksentelu oli vähän masentavaa, niin onneksi voi aina katsella lauantain tuloksia. Eli nyt ne on julkaistu. Hirveän moni joukkue ei ehtinyt koko rataa - varsinkaan määräajassa. Ratamestari on ollut harvinaisen ketkulla tuulella. Mutta meidän tutusti leffateemainen joukkueemme The Force Awakens keräsi silti kaikki rastit. Hyvä me!

Päivän kisakynnet olivat maastoteemoitetut
Torstaina on muuten kuntorastit samassa maastossa, missä tänään juostiin. Teemana on käyräsuunnistus, joten on hyvin todennäköistä, että tänään ei koettu tämän viikon ainoita vastoinkäymisiä Keskuspuistossa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti