tiistai 23. helmikuuta 2016

Paluu vuoden 2015 eeppisimpään kisaan

Muistatteko, kun kävin puoli vuotta sitten vähän "ansaitsemassa" hopeaa maastotriathlonin SM-kisoissa? Jos et, niin palauttelepa mieleesi. Itsehän en tätä kokemusta hevillä unohda.

En myönnä traumatisoituneeni kisoista, mutta aika kauan minulla silti kesti editoida video Supersuunnistajan kiltisti kuvaamasta matskusta. Mutta nyt se on täällä! Vuoden 2015 eeppisin kisavideo!


Ja jos ei video vielä vakuuttanut, niin sanotaan se nyt vielä ihan selvällä suomen kielellä: kannattaa lähteä mukaan! Ja jos osaatte oikeasti maastopyöräillä, niin sitten vasta kannattaakin! Hinatporras näyttäisi napsahtavan juuri kuun vaihteesa, niin nyt on mitä oivin aika ilmottautua - pääsee tosi halvallakin. Itse on nyt pakko myöntää, että vaikka hankin jo paremman pyöränkin, niin en ole ihan varma, haluanko lähteä uudelleen kisaan. Oli niin noloa odotuttaa järkkäreitä siellä sateisen koleassa kelissä.

11 kommenttia:

 1. Mua niin harmittaa, ettei minun SM-maastoduathlonista ole materiaalia, sillä eeppisyydessään se olisi oiva lisä tähän kategoriaan! Oon sanonut ennenkin, mutta mä niin tiedän mimmonen reissu tuo on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekeekö yhtään mieli osallistua maastotriathlonin SM-kisoihin ensi syksynä? :D

   Vaikka mua oikeasti vähän huvittaa mennä kokeilemaan, josko paremmalla pyörällä pääsisi ajoissa maaliin, niin luulen, että kisaa on boikotoitava kalliin hinnan takia.

   Poista
 2. Mahtavaa, Minttu - ihan paras kisavideo! Todella sisukasta menoa, monelta muulta olisi voinut jääd leikki kesken! Hienosti ajoit sen alamäenkin, jossa se takanasi ajanut nainen luovutti ja lähti taluttamaan. Nostan hattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun katselin tuota videota, ihmettelin, miksen ottanut kunnon vauhteja siitä alamäestä siihen seuraavaan ylämäkeen. Mutta livenä se mäki taisi tuntua jyrkältä. :)

   Poista
 3. Hyvä Minttu! Et ainakaan luovuttanut :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä tsemppi sulla! Moni olis luovuttanu.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei. Eikös luovuttaminen ole vähän nössöjen hommaa?

   Poista
 5. Loistava video! :D Kiitos päiväni piristämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun piristi. Oli sitä aika hauska tehdäkin.

   Poista