maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäkuun työmatkaurheilu - done!

Ja kuukauden laji oli... tittidii... polkupyöräsuunnistus! Näin niitä uusia lajeja vaan plopsuu, kun ideoi. En voi kyllä omia ideaa itselleni, koska kuulin taannoin HiQ Xtreme -joukkuetoverini Samin kertovan pomollemme, että hän treenaa fillarisuunnistusta työmatkoilla pistämällä karttatelineeseen ulkoilukartan ja valkkaamalla joka kerta eri reitin. Että kiitos vaan hyvästä vinkistä!

Älä tee niin kuin Miisu - think outside the box!

Minulla on nyt multisport-joukkueemme aivojen eli supersuunnistajan karttateline lainassa. Lätkäisin siihen sen Saminkin käyttämän pääkaupunkiseudun ulkoilukartan ja lähdin polkemaan. Minä OSAAN kyllä polkea töihin ilman karttaakin, mutta tein nyt molempiin suuntiin pienen lenksukan ja suunnittelin reitin kartalla ennen suoritusta. Ja sitten pyrin koko ajan pysymään kärryillä siitä, missä kohdassa karttaa olen kulloinkin, ja noudattamaan suunnitelmaani. Varsinkin se kartalla pysyminen on yllättävän hankalaa. En kovin kovaa polkenut, kun tihrustin kartasta teitä. Mutta se passasi mainiosti, koska olen vielä ihan kesälentsun kourissa.

Kartta ja fillari - molemmat telineessä

Paluumatkalla minä jopa pummasin, kun poljin Laajalahden entisen kaatopaikan läpi - enkä ole ennen juurikaan siellä liikkunut. Eli piti kerran tehdä uukkari, koska en halunnut muuttaa suunnitelmaa lennosta. Se olisi ollut liian helppoa. Osasin siis polkea koko ajan kotiin. Halusin vaan tehdä sen tiettyä reittiä, jotta jouduin lukemaan sitä pirun karttaa.

Suosittelen kyllä tuota kikkaa kaikille, joiden mielestä pelkkä pyöräily on tylsää ja jotka eivät halua tohottaa kauhean kovaa. Ja toki niillekin, jotka haluavat oppia suunnistamaan pyöräillessä.

Mä tykkään townhouseista. Tuossa parin kilsan päässä on
tällaisia söpöliinejä oikein yksi kadunpätkä täynnä

Ja kertauksena taas kaikki tähän asti harrastetut lajit:

  • Tammikuu: talvijuoksu
  • Helmikuu: hiihto
  • Maaliskuu: talvipyöräily
  • Huhtikuu: maastopyöräily
  • Toukokuu: rullaluistelu
  • Kesäkuu: polkupyöräsuunnistus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti