maanantai 6. toukokuuta 2013

Leikin gadgeteillani eli statseja lauantailta

Kokeillaanpa upottaa mun Garminin huisin hieno harjoituskooste tähän sivulle. Pitäis nörtin ehkä osata. Jos en osaa enkä ees huomaa, niin huutakaa äkkiä irkissä, että voin peruuttaa julkaisun ja ripotella tuhkaa päälleni.


Kun tuota vihreää play-nappia painaa, avautuu tuo lenkura omalle sivulleen. Ja kun siellä painaa play-nappulaa, näyttää tuo softa meidän lauantain jolkottelun. Ja samalla sitten voi syynätä, nopeutta korkeutta, sykettä ja sen sellaista. Sekä käppyröistä että viuhuvista palkeista. On se vaan läyhy.

Näköjään en osaa muuttaa tuota playeria metriseen järjestelmään. Mutta muuten taisin osata.

Poljin tänään aamulla töihin koipiani avatakseni. Oli Garmin ihan hiljaa. Toivottavasti siitä on vain akku loppu. Kun pitäisi saada torstaina ja lauantaina taas nauhoitusta. Eilen en jaksanut lähteä uimaan, vaikka aika vakavissani harkitsin klo 19 vuoroa ja omaa löllöilytreeniä. Valkku olisi kuitenkin vetänyt jotain kamalia vetoja, niin en ohjattuihin treeneihin ainakaan uskaltanut.

Iltasella olisi tarkoitus leikkiä polkupyörämekaanikkoa ja vaihdella fillareista vähän polkimia, pestä yksi ja öljytä toisen ketjut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti