lauantai 20. huhtikuuta 2013

Oho, ilmosin!

Tai oikeastaan minut ilmottiin, koska supersuunnistaja hoiti homman kotiin. Tällä kertaa ilmottauduimme Salpaus-rogainingiin, joka kisataan vapun jälkeisenä viikonloppuna. Arvoimme todella kauan, mikä olisi joukkueemme nimi ja mihin sarjaan ilmottaudumme. Olemme kuitenkin molemmat vähän vammaisurheilijoita, ja mietimme, montako tuntia metsässä könyämistä paikat kestävät. Päädyimme sitten valkkaamaan 6h rogainingin, koska 3h pyöräily on vähän lyhyt juttu - matkaammehan me kuitenkin Espoosta Lahteen ihan vain suunnistamaan. Tiimin nimeksi valikoitui jo hyväksi havaitusta leffateemasta Nuija ja tosinuija - homma viittaa juuri tuohon toiseen pohdiskeluun.

Henkeäsalpaavia maisemia Salpausselältä. Kuva on järjestäjän sivulta.

Supersuunnistaja taisi sanoa, että en saa kertoa ilmottautumisesta täällä blogissa, ettei äiti suutu. Hupsista. Hän kyllä myös totesi, että ei varmaan kerro terkkuja äidille, vaikka meni nyt käymään kotipuolessaan. Joten hoidetaan homma nyt sitten täällä blogissa (kun olen ymmärtänyt, että täältä ne terkut saattavat jopa mennä perille). Eli hälsnigar vaan! Poikasi on menossa 4.5. suunnistamaan kuudeksi tunniksi. Ja se halusi sitä itse. Ei oo mun vika! :)


1 kommentti:

  1. Hej! Jag vet nog att min son gillar utmaningar, så jag säger bara lycka till! Jag väntar er till Österbotten 9.5 när sonen ska vara arrangör för Vårsprätten. Välkommen! mamma

    VastaaPoista