sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Vammaispäivä

Tänään en ole tehnyt mitään, koska polvi tuli eilisistä vedoista kipeäksi. Tai se oli jo vähän arka perjantain lenkin jälkeen, ja sitten viimeistelin homman eilisillä vedoilla. Kävin sentään aamupäivällä kävelyllä, kun kävin äänestämässä ja hakemassa auton parkkipaikalta, mihin sen eilen jätin, mennessäni siskon miehen synttäreille. Mutta se oli kyllä ulkoilua eikä urheilua. Kävelin noin yhteensä noin 3 km. Ihan kiva sää oli, niin mikäs sitä ulkoillessa.

Kuva kivusta

Eilenkin oli niin ihana auringonpaiste, ettei huvittanut yhtään lähteä salille. Joten menin sitten juoksemaan vetoja, vaikka jalat olivatkin perjantain lenkistä vähän tukossa ja polveen oli vähän sattunut pejantainakin. Eka veto lähti tosi tahmean tuntuisesti liikkeelle, ja luulin juoksevani tosi hiljaa. Mutta kiekan jälkeen kävikin ilmi, että olin juossut liian kovaa: kierrosaika oli 4:58. Loput kiekat menivätkin sitten vähän hiljempaa. Ja juoksin vain neljä vetoa, koska neljännessä olin jo niin hapoilla, ettei ollut enää kivaa, ja motivaatio loppui. Tällaisilla ajoilla mentiin:

  • Eka: 4:58 (tauko 2:02)
  • Toka: 5:05 (tauko 1:55)
  • Kolmas: 5:03 (tauko 1:57)
  • Neljäs: 5:00 (tauko ennen loppuverkkaa kotiin 4:00)
Kyllä minä vähän arvasinkin, että polvi tuosta kipeytyy lisää, mutta halusin silti juosta. Jatkossa tuo ilta + aamu on lenkkiyhdistelmänä pois laskuista. Mietin tässä, että uskallanko juosta edes ensi viikon tiistain aamulenkkiä ja keskiviikkoillan vetoja peräkkäisinä päivinä, mutta ehkä mä uskallan, koska maanantain ja torstain säbät eivät oikein mahdollista muita vaihtoehtoja.

Tältä viikolta jäi siis se kuntonyrkkeily + spinning veke ja sali vaihtoi päivää. Tai ehtisinhän minä vielä salille tekemään jotain yläkroppaa, mutta ei nyt oikein huvita alkuverkata tällä jalalla. Olkoon tämä nyt sitten sitä kehon kuuntelua - tällä kertaa kuuntelen polvea. Jos tiistaina vielä sattuu, en mene lenkille vaan vaikka salille polkemaan kuntopyörää. Mutta toivottavasti tämä menee tällä tämän päivän levolla pois. Tylsää olla vammainen. Ja valittaminenkin taitaa olla vähän tylsää luettavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti