torstai 6. syyskuuta 2012

Uusia haasteita

Aamulla oli vuorossa vähän salia. Otin kevyesti, koska olin eilen illalla hierojalla, joka nuiji minun jumisia jalkojani oikein kunnolla. Sain jopa mustelmia: niitä on pari sääressä siinä, missä pohjelihaksen lihaskalvo kiinnittyy sääriluuhun. Ja reidessä on kanssa jokunen. Mutta teki kyllä gutaa. 

Tänään ohjelmassa oli sitten 15 min crossaria, 15 min juoksua juoksumatolla ja sitten aloin vedellä leukoja. Kaipasin nyt talvellekin jotain haasteita ja tavotteita, ja päädyin sitten jonkun (en muista enää kenen) kaverin suosituksesta 20 Pull-ups -haasteeseen. Eli kuuden viikon päästä pitäisi sitten mennä 20 leukaa....

Minulla on leuanvetotanko kotonakin, niin tuo ohjelman noudattaminen ei ole kiinni kuin viitsimisestä. Tein initial testin eilen, ja sain yllätyksekseni vedettyä 3 leukaa. Oletin, että tulos olisi ollut jotain 1-2. Mutta edes nylkkykesä ei ole siis tuhonnut minun muskeleitani. Siistii!

Minun ei kolmella leuallani tarvinnut aloittaa viikosta -2 vaan pääsin heti varsinaisen ohjelman pariin. Tänään vetelin sitten leukoka sarjan 2-1-1-2-3. 2 minuutin tauot tuntuivat peruskuntokauden kiertoharjoittelun jälkeen tooooooodella pitkiltä. Mutta kai ne tulivat tarpeeseen. Viimeinen kolmas leuka meni juuri ja juuri. Tämän viikon kaksi muuta päivää ovat sitten lauantai ja sunnuntai.

Muuten tein salilla tasapainoharjotteita bosulla ja jumppapallolla sekä venyttelin. Eli ihan iisitreenihän tuo oli. Illalla on vielä säbäharkat, niin tälle päivälle tulee kaksi kevyttä treeniä. Mutta nyt olisi muutenkin tarkoitus alkaa bodata. Otan uuden ohjelman käyttöön viikonloppuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti