torstai 27. syyskuuta 2012

Lähtökuopan kaivelua

Lauantain kisa alkaa jo jännittää. Varsinkin, kun tänään kolahti sähköpostiin XGlow-Kaadon tarkennusohjemaili. Sen perusteella arvelin, että leikki alkaa pyöräilemällä ja sitä piisaa kahdessa osassa. Tämän päättelin siitä ohjeesta, että lenkkarit laitetaan vaihtolaatikkoon ja että niiden pitää mahtua myös reppuun. Eli pyöräilykengät puetaan jalkaan alussa ja toisenkin kerran. Mieletöntä salapoliisityötä!

Ihanin ohje oli mailin lopussa: "MUISTAKAA LAMPPU, PIMEESSÄ ON PIMEÄÄ!"

Tämän viikon olen ottanut aika rennosti ja keskittynyt keräämään lähinnä pyöräilykilometreja. Pidin leuanvedoistakin pari päivää taukoa ja tein sitten välitestin. Ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa. Olisi pitänyt kyetä tekemään vähintään 9 leukaa - meni viisi. Kuudes oli kyllä lähellä. Ja onhan se kaksi enemmän kuin alussa.

Nyt sitten palaan takaisin viikolle kaksi. Joten tänään ennen unille menoa teen viikon 2 ekan sarjan uudelleen eli 3-2-3-2-3.

Eilen olin hierojalla. Hieroja vähän vihjaili, etten koskaan ehdi palautua, kun ramppaan kisoissa niin paljon. Minä kun en ole (ihan) huippu-urheilija, niin en palaudukaan niin nopsaan. Harkitsen siis tässä, että viettäisin tämän viikon lisäksi ensi viikolla kevyttä tai jopa kevyempää viikkoa. Saas nyt nähdä, onnistuuko.

Sain muuten vihdoin kuvia firman yleisurheilukisoista, niin kerron tässä lähiaikoina (kunhan ehdin) tarkemmin, miten niissä meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti