sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Kisakalenterin teko on aloitettu

Koska kuvat ovat kivoja, ajttelin koota tähän postaukseen lempparikuviani vuodelta 2016. Mutta koska perinteinen vuosikooste tuntuu vähän mälsältä juttuidealta, ajattelin kertoilla, mitä tiedän jo tästä vuodesta.
Korttelirastit 

Miisu bloggausassistenttina
Minä olen innokas tekemään uudenvuodenlupauksia. Tälle vuodelle lupasin, että venyttelen yhteensä vähintään 75 tuntia. Jos treenaan suunnilleen kuutena päivänä viikossa ja venyttelen joka kerta vartin, tulee viikossa 1,5 h venyttelyä. Tämä luku on sitten kerrottu 50:llä, niin minun ei tarvitse olla ihan joka viikko pedanttisen ahkera venyttelijä. Joogat lasketaan venyttelyksi. Eli joku saattaa joogata paljon joulukuussa 2017...


Winter trail run

Mallorca

Yksi kesän kisa on jo ilmoittautumista vaille päätetty. Se on XTERRA Finland 18.6.2017. Ei siis Jukolan viestiä tänä vuonna. Mutta  maastotriathlon on mahdollisesti suunnistustakin eeppisempää. Haluaisin tunkea myös jonkun tavallisen triathlonin perus- tai puolimatkan kisakalenteriini. En oikein osaa päättää, kumman haluan, vai haluanko (ja ahdinkö) molemmat.

Avovesiuinti Haukilahdessa huhtikuussa

HiQn äMMien edustusasua
Haluaisin juosta tänä vuonna myös jonkun 20-30 km polkujuoksukisan. En ole vielä vaan päättänyt, mikä se olisi. Polkujuoksukisa ajaa ainakin triathlonin edelle. Eli mieluummin juoksen tämän vähän  pidemmän kisan kuin ehdin kaksi tavallista triathlonia.

Lyhyemmistä kisoista olen aika innostunut Bodom trailin uudesta Bodom Nightista. Tungin myös mukaan Bodom Trailin järjestäjäporukkaan, joten pääsen tänä vuonna kokemaan vähän isommatkin kisat järkkäripuolelta.

Spring Adventure

Giro d'Espoo

Rogaining-pakka on aivan auki. Vähän huvittaisi lähteä taas johonkin 24 tunnin kisaan, mutta kisan pitäisi olla sellainen, että se ei pilaa koko muuta kisakesää. MM-kisat Latviassa olisivat aika kivasti elokuussa. Tosin tämä on ajatuksena vielä täysin vitsin tasolla. Mutta vitsistähän se SM-rogakin lähti. Nyt keväällä on kuitenkin paljon kivoja pikkukisoja, joita pitää koluta jonkun kanssa. Onneksi minulla on rogaan sekä tyttöystävä että poikaystävä. Valinnanvaraa parin suhteen siis riittää.

Supresuunnistaja täysmatkalla

Jalkani SM-rogan jälkeen
Giro d'Espooseen  olen jo lupautunut mukaan, kun töistä lähtee taas oma ajoporukka. Olemme puhuneet myös vähän multisportista Supersuunnistajan kanssa, mutta yleensä tässä vaiheessa aikataulu alkaa ahdistaa minua. Kun yhdet häätkin pitäisi järkätä. Ne ovat onneksi vasta syksyllä off seasonilla, niin ne eivät häiritse kisakesää.

Synkkä Syysunelma

Unski ja Svante
Jos jollain on takataskussa kivoja kisaideoita, jotka voisivat sopia just mulle, niin saa vinkkailla. Sijainti Etelä-Suomessa olisi kiva. Mutta jos reitilä voi nähdä poroja, niin sekin passaa. Ja jos joku osaa vinkata hyviä maastopyöräilykursseja keväälle, niin niitäkin vinkkejä otan mielelläni vastaan.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia: