torstai 6. lokakuuta 2016

Ai niin, ne tulokset

X-Kaadon tulokset tulivat vihdoin alkuviikosta. Nyt kävi niin, että kaksista jaossa olleista säännöistä (netissä ja printatut kilpailumateriaalin mukana tulleet) voimassa olivat ne, joiden perusteella me emme voineet sijoittua korkeammalle kuin muut joukkueet, koska jätimme käymättä ekalla rastilla. Tämä sääntökohta puuttui siis kilpailumatskuista:

Oikovien sijoitus. Joukkue joka ensimmäisenä jättää jonkun rastin käymättä, ei nouse tuloksissa sellaisen edelle joka myöhemmässä vaiheessa jättää rastin käymättä, vaikka loppuaika sakkojen jälkeen näin edellyttäisi.

Riski oli olemassa, että jaetussa materiaalissa oli virhe ja se toteutui. Oh well. Ensi kerralla parempi tuuri. Nyt oltiin siis viimeisiä.

Tässä on Googlen tarjoama ilmakuva rastipaikasta. Supersuunnistaja ei siis
halunnut meloapunaiselle pisteelle. Miksiköhän?

Näillä tiedoilla meloskelisin nyt varmaan ryteikössä mahdollisimman pitkälle ja juoksisin sitten rantaa pitkin rastille, kun kajakki ei enää kulkisi. Ja jättäisin sitten viimeisenä olleen korttelisuunnistuksen tekemättä. Näin sijoitus saattaisi olla parempi ja polvi olisi ehkä turvonnut vähemmän. Ja olisimme saattaneet ehtiä maaliinkin, koska ilmeisesti maksimiaika oli 7 eikä 6,5 tuntia (tästäkin oli tarjolla kilpailevaa tietoa).

Mutta se siitä. Jos jotakuta kiinnostaa suurempi spekutus ja jälkipyykki,niin kannattaa lukea keskustelu X-kaadon Facebook-sivulta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti