sunnuntai 25. elokuuta 2013

Nastola virallisemmin

Eilen illalla oli jo jaossa virallisia tuloksia Nastolasta. Olin 18/29 eli en puolenvälin paremmalla puolella, mikä normaalisti on kakkostavoitteeni. Ykköstavoitteeni eli "kunhan en ole vika" täyttyi kyllä. Ja tässä sitten viralliset ajat:

  • Uinti: 34:19
  • T1: 02:04
  • Pyöräily: 1:27:08
  • T2: 01:56
  • Juoksu: 54:23
Kokonaisaika oli siis 2:59:52 eli pari sekuntia parempi kuin itse kellotettu. Vaihtojen erot omaan kellotukseen selittyvät sillä, että mä taisin rämplätä Garminia vähän eri paikassa kuin siinä portilla.

Ettei homma menisi liian vakavaksi, niin pannaan loppuun kaunis pose eiliseltä. Taustalla taputtava seurakaveri huusi mulle jotain loppukiristä, ja taidan kuvassa juuri huutaa, että tää on mun loppukiri. Jos sitä vaikka edes joskus olisi hiljaa ja keskittyisi suoritukseen. :)


Olisiko ilmanvastus pienempi, jos suu olisi kiinni?

Tänäänkin piti ottaa pieni verryyttelyjuoksu, kun meinasimme myöhästyä Espoo Cinén leffasta. Vaarallista asua festarien naapurissa: olemme lähteneet jokaiseen leffaan aina vähän myöhemmin, ja nyt sitten vikaan näytökseen lähdimme liian myöhään. Leffa olikin Tapiolan kulttuuritalon sijaan Kino Tapiolassa, minne on noin 500 m pidempi matka. Meni sitten juoksuksi. Mutta oli ihan hauska leffa. Kannatti spurtata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti