tiistai 9. heinäkuuta 2013

Heinäkuussa höntsäiltiin hybridillä

Heinäkuun työmatkaurheilu on nyt Rokuasta johtuen melkoisen kevyttä semiliikuntaa: ajelin rauhallisesti töihin hybridilläni. Otin oikein tavoitteeksi olla polkematta lujaa ja nostamatta sykkeitä. Sellaista palauttelevaa rullausta siis.

Ensin mietin, että olisin kävellyt tai sauvakävellyt töihin, mutta sitten tuumasin niiden vievän liikaa kallista aikaani ja rasittavan ehkä pyöräilyä enemmän polviani. Oikea polvi on vielä hitusen jumissa viime viikonlopun multisporteista.

Tässä tämänhetkinen lajikirjo:

  • Tammikuu: talvijuoksu
  • Helmikuu: hiihto
  • Maaliskuu: talvipyöräily
  • Huhtikuu: maastopyöräily
  • Toukokuu: rullaluistelu
  • Kesäkuu: polkupyöräsuunnistus
  • Heinäkuu: höntsäpyöräily hybridillä

Nyt työmatkaurheiluhaaste vaikeutuu hitusen, koska olen ensi kuun alussa muuttamassa lähemmäs työpaikkaani. Pitää siis tehdä kunniakierroksia, kun suorittaa eri lajeja. Nyt kilsoja töihin on kuusi. Tosin olen jo nyt (paitsi juostessa ja tänään) tehnyt pidemmän lenksukan, kun olen suorittanut kuukauden työmatkalajiani - osittain reitin (esim. ladun) takia, osittain ihan vaan siksi, että homma käy urheilusta. Jatkossa kilsoja on enää reilu kaksi, joten pitää lähteä suorastaan vastakkaiseen suuntaan, kun tekee työmatkaurheilusuorituksia.Meitsi jumaroi köysikokeessa Muhoksella
ennen kisaa. (Kuva: Tommi Olsson)

Niin, se Rokua Geopark Challenge. Tulokset kolahtivat tänään postiin. Olimme vika maaliin päässyt sekajoukkue, kun ulkomaan ihmeet keskeyttivät. Maaliin päässeistä joukkueista voitimme kaksi miesjoukkuetta. Aikaa meillä meni 30h 27 min, mutta saimme jostain puolen tunnin sakon. En ole vielä ihan varma, mistä se tuli. Kävimme kuitenkin kaikilla osuuksilla, haimme 35/52 rastia ja suoritimme kolme questia viidestä. Oon tyytyväinen siihen, että kävimme kaikilla osuuksilla. Questit olisivat olleet kivoja. Esim. tuon kuvassa näkyvän jumaroinnin missasimme itse kisassa, kun rasti ehti mennä kiinni.

Virallinen rapsa ilmestyy lähiaikoina HiQ Xtremen blogiin. Tänne kirjoittelen kisasta jotain silleen me myself and I -lähtöisesti. Sen teen luultavasti loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti