maanantai 17. lokakuuta 2011

Kevyt viikko

Yksi ehto PK-kauden loppumiselle oli, että pidän kevyen viikon kerran kuussa (mikä minusta oikeasti on ihan helvetin usein). Tänään alkoi eka palautteluviikko, tai oikeastaan kevyet viisi päivää.

Palautteluviikolla ohjelmassani saa olla pelkkää aerobista ja venyttelyä, ei yhtään salia. Minun pitää myös käydä hierojalla (olen menossa huomenna). Hierontapäivä, hierontaa edellinen päivä ja seuraava päivä pitää olla lepoa, ja eka treeni hieronnan jälkeen pitää ottaa aivan kevyesti. Tarkoitus olisi mennä torstaina aamulla vesijuoksemaan.

Viikon teema

 Hieronta tulee kyllä taas tarpeeseen. Olin hierojalla jo viime viikolla, mutta aloin riuhtoa liian pian ja liian kovaa sen jälkeen - ja sain alaselkäni jumiin. Se on ollut nyt sitten jankissa jo toista viikkoa. Minun pitää istua alas pukiessani sukkia, ja muutenkin kumartelen kuin mikäkin mummopahanen. :)

Perjantain jumppaa en ole vielä päättänyt. Se saisi olla mitä tahansa aerobista, kunhan en riehu liian kovilla sykkeillä. Salilla olisi ohjelmistossa joogaa... uskaltaisikohan sitä kokeilla. Kävin joskus Fressin joogan peruskurssin. Jooga oli ihan kamalaa - en taipunut yhteenkään asentoon. Siksi tekisi mieli tehdä jotain, mitä osaan, esimerkiksi spinnata tai mennä lenkille. Mutta saas nähdä. Kai siinä joogassakin kehittyisi nopeasti, jos vaan urheasti venyisi.

Viikon toinen teema

Sitten onkin viisi päivää lepäilty, ja lauantaina ja sunnuntaina voin räjäyttää tajuntani hillittömillä endorfiinikänneillä ja hurjalla bodaamisella.

Kohta voisin vähän pötkötellä piikkimatolla ja venytellä. Ja sitten menen ajoissa nukkumaan.

Kuvat Weheaertit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti