lauantai 10. marraskuuta 2012

Kevyt reikäpalloviikko

Tämä viikko ei ole mennyt suunnilleen yhtään suunnitellusti. Ensinnäkin päätin pitää kevyellä viikolla taukoa punttaamisen lisäksi myös leuanvedoista, koska niskani oli alkuviikosta pahasti jumissa. Ja koska polveakin juili viime viikolla, jätin juoksemisenkin vähemmälle.

Mutta säbää tulikin sitten enemmän kuin piti: unohdin ohjelmaa tehdessäni, että keskiviikkona oli Play-liigan peli. Lisäksi saan tänään lauantaina pelata divariturnauksen ekan pelin, joten säbää tulee viikolle kolme annosta. Peli menee tänään CrossCoren päälle, joten se saa vaihtua spinnailuun. Lepopäiviäkin tulee sitten vähemmän kuin piti, mutta se ei oikeastaan haittaa. Säbäveskailu on kuitenkin hyvin kevyttä liikuntaa. Viikko näyttäisi nyt tältä:

ma säbä
ti uinti
ke säbämatsi
to lepo
pe spinning
la säbämatsi
su spinning

Katsotaan, miltä se näyttää huomenna. :)

Olen tässä miettinyt jo jonkin aikaa, että pitäisi tehdä jotain tämän blogin ulkonäölle. Alan kyllästyä noihin mustikoihin. Blogin nimikin tympii nykyään. Tämä blogihan alkoi elämäntaparemonttiblogina, kun aloin treenata PT:n kanssa. Mutta rainerin jäätyä tämä on alkanut olla enemmän tällainen liikuntapäiväkirja. Siksi nimi ei oikein sovi. Mutta olkoon mokoma nyt ainakin toistaiseksi Kunnon Kaipuu. Ainahan sitä voi kuntoaan parantaa. Ja kai minä sitä edelleen kaipaankin, vaikka olenkin mielestäni hitsisti paremmassa kunnossa kuin vaikka 1,5 vuotta sitten. Mutta ulkonäölle ajattelin keksiä ja jaksaa tehdä jotain. Beware. (Ja nyt mun on pakko jaksaa, kun asiasta täällä mainitsin.)

Nyt pitää lähteä peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti